DOM BENIČANCI

Dana 21. svibnja 2019. godine u Zagrebu, u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije, općinski načelnik Stjepan Živković potpisao je sa ministricom regionalnog razvoja i fondova Europske unije  Gabrijelom Žalac, dipl.oec., Ugovor o sufinanciranju projekta:  Rekonstrukcija i dogradnja društvenog doma u Beničancima – II. faza – dovršetak radova.
Projekt je u ožujku prijavljen na natječaj  za sufinanciranje projekata u 2019. godini prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice koji je objavilo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
Ukupna vrijednost projekta u II. fazi  - dovršetak radova je 1.047.985,65 kuna, a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancira projekt sa 200.000,00 kuna.
Realizacijom ovog projekta i stavljanjem u funkciju dobit će se 553,50 m2 višenamjenskog prostora koji će zadovoljiti potrebe stanovništva, poboljšati kvalitetu življenja te socijalni, društveni  i kulturni razvoj naselja Beničanci i Općine Magadenovac.


Ova stranica koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Prihvaćam kolačiće s ove web stranice.